Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

759 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Wedi, Klathen dipun-alihaken menyang Wedhi, Klathèn: pasang aksara)
(→‎Desa-Desa: +desa2)
 
== Desa-Desa ==
# [[Birit, Wedhi, Klathèn|Birit]]
# [[Brangkal, Wedhi, Klathèn|Brangkal]]
# [[Canan, Wedhi, Klathèn|Canan]]
# [[Dengkeng, Wedhi, Klathèn|Dengkeng]]
# [[Gadungan, Wedhi, Klathèn|Gadungan]]
# [[Jiwo Wétan, Wedhi, Klathèn|Jiwo Wétan]]
# [[Kadibala, Wedhi, Klathèn|Kadibala]]
# [[Kadilanggon, Wedhi, Klathèn|Kadilanggon]]
# [[Kaligayam, Wedhi, Klathèn|Kaligayam]]
# [[Kalitengah, Wedhi, Klathèn|Kalitengah]]
# [[Melikan, Wedhi, Klathèn|Melikan]]
# [[Pacing, Wedhi, Klathèn|Pacing]]
# [[Pandes, Wedhi, Klathèn|Pandes]]
# [[Pasung, Wedhi, Klathèn|Pasung]]
# [[Pesu, Wedhi, Klathèn|Pesu]]
# [[Sembung, Wedhi, Klathèn|Sembung]]
# [[Sukareja, Wedhi, Klathèn|Sukareja]]
# [[Tanjungan, Wedhi, Klathèn|Tanjungan]]
# [[Trotok, Wedhi, Klathèn|Trotok]]
 
 
78.625

besutan