1032: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1032
c (bot Menambah: vo:1032)
c (bot Menambah: nds:1032)
[[nah:1032]]
[[nap:1032]]
[[nds:1032]]
[[new:१०३२]]
[[nl:1032]]
17.355

besutan