Genova: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: be:Горад Генуя)
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:KotaKutha diing Italia]]
[[Kategori:Situs Warisan Donya UNESCO ing Italia]]
[[Kategori:Situs warisan donya UNESCO]]
 
{{Link FA|af}}
78.624

besutan