Cimahi Lor, Kutha Cimahi: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
c (Kecamatan Cimahi Utara, Kutha Cimahi dipun-alihaken menyang Cimahi Lor, Kutha Cimahi: seragam)
(typo)
{{kecamatan
|kecamatan=Cimahi UtaraLor
|tipe_dati2=Kutha
|dati2=Cimahi
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Cimahi UtaraLor''' (panulisan ing [[Basa Indonesia]]: Cimahi Utara), iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kutha Cimahi]], [[Jawa BaratKulon]].
 
== Desa-Desa ==
78.625

besutan