1011: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1011
c (bot Menambah: vo:1011)
c (bot Menambah: nds:1011)
[[nah:1011]]
[[nap:1011]]
[[nds:1011]]
[[new:१०११]]
[[nl:1011]]
40.143

besutan