1020: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1020
c (bot Menambah: vo:1020)
c (bot Menambah: nds:1020)
[[nah:1020]]
[[nap:1020]]
[[nds:1020]]
[[new:१०२०]]
[[nl:1020]]
3.645

besutan