1016: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1016
c (bot Menambah: vo:1016)
c (bot Menambah: nds:1016)
[[nah:1016]]
[[nap:1016]]
[[nds:1016]]
[[new:१०१६]]
[[nl:1016]]
3.645

besutan