Singajaya, Garut: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Kecamatan Singajaya, Garut dipun-alihaken menyang Singajaya, Garut: sragam
c (Kecamatan Singajaya, Garut dipun-alihaken menyang Singajaya, Garut: sragam)
8.252

besutan