Opsterland: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: he:אופסטרלנד
c (bot Menambah: ro:Opsterland)
c (bot Menambah: he:אופסטרלנד)
[[fr:Opsterland]]
[[fy:Opsterlân]]
[[he:אופסטרלנד]]
[[id:Opsterland]]
[[it:Opsterland]]
70.202

besutan