Silesia: Béda antara owahan

277 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
+ gambar
(Rintisan)
 
(+ gambar)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang yaiku wates negara saiki iki. Kuning iku wates provinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kekaisaran Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko'') iku sawijining tlatah ing Eropah Tengah utawa Eropah Wétan.