Silesia: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
native name
c (bot Menambah: af, ar, bg, br, cs, da, de, el, eo, es, fi, fr, fy, gl, he, hsb, hu, it, ja, ko, la, lb, lt, mdf, nl, no, oc, pl, pt, ro, ru, simple, sk, sl, sr, sv, szl, uk, vi, zh)
(native name)
[[Gambar:Silesia_(Now).png|thumb|Peta Silesia. Abang yaiku wates negara saiki iki. Kuning iku wates provinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning [[Kekaisaran Austria-Hongaria]] sadurungé [[Perang Pitung Taun]] ing [[1763]].]]
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku sawijining tlatah ing Eropah Tengah utawa Eropah Wétan.
 
[[af:Silesië]]
5

besutan