Sampung, Panaraga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Sampung, Panaraga dipun-alihaken menyang Sampung, Panaraga: sragam
 
c (Kecamatan Sampung, Panaraga dipun-alihaken menyang Sampung, Panaraga: sragam)
8.252

besutan