Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
typo
c (Kabupaten Musi Rawas dipun-alihaken menyang Kabupatèn Musi Rawas: pasang aksara)
(typo)
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''KabupatenKabupatèn Musi Rawas'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 12.365,8 km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 21 kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- 454.142 (2000) <br> +/- 36,73 jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]] lan liyane </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Indonesia]] lan liyaneliyané</td></tr>
</table>
 
== Pambuka ==
'''KabupatenKabupatèn Musi Rawas''' iku salah siji kabupatenkabupatèn ing provinsi [[Sumatra SelatanKidul]], kutha [[Muara Beliti, Musi Rawas|Muara Beliti]] iku [[ibukutha]] kabupatenekabupatèné, kutha-kutha liyaneliyané : --- lan liya-yaneyané. Jembar wilayah kabupatenkabupatèn iki ± 12.365,8 km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kabupaten Musi Rawas ketata sakingjroning 21 [[kecamatan]], --- [[desa]]/[[kelurahan]]. Kecamatan-kecamatan ing KabupatenKabupatèn iki yaiku:
#[[BKL Ulu Terawas, Musi Rawas|BKL Ulu Terawas]]
#[[BTS Ulu, Musi Rawas|BTS Ulu]]
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerahkabupatènlan Tingkatkutha IIing Indonésia]]
 
==Pranala Jaba==
 
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Sumatra SelatanKidul]]
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Sumatra Selatan]]
{{indo-geo-stub}}
{{Kabupaten Musi Rawas}}
{{Sumatra Kidul}}
 
[[Category:Sumatra Kidul]]
 
[[id:Kabupaten Musi Rawas]]
78.625

besutan