Terschelling: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:Skylge
c (bot Menambah: pl:Terschelling)
c (bot Menambah: br:Skylge)
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[br:Skylge]]
[[ca:Terschelling]]
[[da:Terschelling]]
40.678

besutan