Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
5 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Kaca énggal: Sugeng rawuh, monggo pinarak. Punika wonten kaca panganggo kula ing Wikipedia Basa Indonesia. Matur nuwun, Naval Scene)
 
c
Sugeng rawuh, monggo pinarak. Punika wonten kaca panganggo kula ing [[http://id.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Naval_Scene| Wikipedia Basa Indonesia]].
 
 
Matur nuwun,</br>
Naval Scene
2.526

besutan