Talaga Raya, Buton: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+nav
c (bot Menambah: id:Talaga Raya, Buton)
(+nav)
 
== Pambuka ==
'''Kecamatan Talaga Raya''' iku salah sijining [[kecamatan]] neng [[Kabupaten Buton]] provinsi [[Sulawesi TenggaraKidul-Wétan]].
 
== Desa/Kelurahan ==
 
{{rintisan}}
{{Kabupatèn Buton}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Buton]]
 
78.625

besutan