Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
1 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
Sugeng rawuh, monggo pinarak. Punika wonten kaca panganggo kula ing [http://id.wikipedia.org/wiki/PanganggoPengguna:Naval_Scene| Wikipedia Basa Indonesia].
 
 
2.526

besutan