Gondhang, Tulungagung: Béda antara owahan

56 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Kecamatan Gondang, Tulungagung dipun-alihaken menyang Gondang, Tulungagung: sragam)
(→‎Prakata: +nav)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Gondang''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Tulungagung, [[Jawa TimurWétan]].
 
==Désa/Kalurahan==
DATA DESA
1 KENDAL
2 TAWING
19 WONOKROMO
20 JARAKAN
 
==Pranala jaba==
 
{{rintisan}}
{{Kabupaten Tulungagung}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Tulungagung]]
 
78.624

besutan