Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(→‎Pranala Jaba: +navbox)
(typo)
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
<caption><font size="+1">'''KabupatenKabupatèn Situbandha'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 1.457,10 km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 17 Kecamatan<br></td></tr>
<tr><td>[[PedhunungPedunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- 600.000 jiwa
<br> +/- --- / km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kejawen]], [[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>[[Basa]]:</td><td> [[basa Jawa]] lan [[basa Indonesia]]</td></tr>
</table>
 
'''KabupatenKabupatèn Situbandha''' iku salah siji kabupatenkabupatèn ing [[Jawa TimurWétan]], kutha [[Situbandha]] iku [[ibukutha]] kabupatenekabupatèné, kota-kota liyaneliyané : ---, lan liya-liyaneliyané. LuasJembar wilayah KabupatenKabupatèn iki ± 1.457,10 km² utawa --- hektarhèktar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
KabupatenKabupatèn Situbandha ketata sakingjroning 17 [[kecamatan]], --- [[kelurahan]] lan --- [[desa]]. Kecamatan-Kecamatan ing kabupatenkabupatèn iki yaiku:
*[[Kecamatan Arjasa, Situbandha|Kecamatan Arjasa]]
*[[Kecamatan Asembagus, Situbandha|Kecamatan Asembagus]]
 
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
*[[Daftar Daerahkabupatèn Tingkatlan IIkutha ing Indonésia]]
 
== Pranala Jaba ==
 
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Wetan]]
{{rintisanindo-geo-stub}}
{{Kabupaten Situbanda}}
{{Jawa Wétan}}
 
[[Category:Daftar Daerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Wétan]]
 
[[id:Kabupaten Situbondo]]
78.624

besutan