Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
(typo)
</table>
 
'''Kabupatèn Situbandha''' iku salah siji kabupatèn ing [[Jawa Wétan]], kutha [[SitubandhaKutha Situbanda|Situbanda]] iku [[ibukutha]] kabupatèné, kotakutha-kotakutha liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wilayah Kabupatèn iki ± 1.457,10 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
== Mangga Kapurih Ugi Mriksani ==
*[[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
*[[Kutha Situbanda]]
 
== Pranala Jaba ==
78.624

besutan