PancenaBot

Gabung 29 Maret 2007
26 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(+map-bms)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
Bot semi manual menika dolananipun [[Panganggo:Anggoro|ang]].
 
{{bot|Anggoro|site=jv}}
 
[[map-bms:User:Pancenabot]]
3.255

besutan