Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

214 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
15.000 artikel
(15.000 artikel)
|-
! Tanggal !! Cacah !! Ngaran artikel !! Déning !! Panganggo<ref>Cacahé panganggo sing wis ndaftar</ref> !! Suwé<ref>Suwé: Suwéné wektu kanggo nambah cacahing artikel wiwit ''pencapaian'' sadurungé</ref> !! Artikel/dina<ref>Cacah artikel dipara karo suwéné dina kanggo nambah cacahing artikel wiwit pencapaian sadurungé</ref>
|-bgcolor="#FFFF90"
| [[15 November]] [[2008]] || align="center" | 15.000 || [[‎Kabupatèn Kutai Kartanegara]] || [[User:Pras|Pras]] || align="center" | 2.102|| align="center" | 73 dina || align="center" | 13,7
|-
| [[3 September]] [[2008]] || align="center" | 14.000 || [[‎Padasaka, Candhimulya, Magelang]] || [[User:Pras|Pras]] || align="center" | 1.673|| align="center" | 98 dina || align="center" | 10,2