Kutha Majakerta: Béda antara owahan

1.892 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Mojokerto dipun-alihaken menyang Kutha Mojokerto)
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Kutha Majakerta]] | [[Mitos lan Legenda Kutha Majakerta]] | [[Seni lan Budaya Kutha Majakerta]] | [[Tokoh Kutha Majakerta]] | [[Panganan lan Plesiran Kutha Majakerta]]</p>
Mojokerto kuwi salah sawijine kutho cilik ing Jawi Wetan, bebatesan sisih pangidul karo Jombang, sisih ngalor karo Krian, Sisih Wetan karo Pasuruan, sisih kulon karo embuh sik durung ngerti. Nek sampeyan sik durung ngerti, Mojokerto iku ibukotane Mojopahit sing terkenal seantero nuswantoro, panggon kelahirane Maha Patih Gajah Mada.
 
<table style="background:white;" border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="300px">
== Mangga Pirsani ==
<caption><font size="+1">'''Kutha Majakerta'''</font></caption>
<tr><td style="background:#ffffff;" align="center" colspan=2>
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr><td align="center" width="140px">[[image:Lambang Kota Mojokerto.jpg]]</td>
<tr><td align="center" width="140px">Lambang Kutha Majakerta</td>
</table></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2 style="border-bottom:3px solid gray;"><font size="-1">[[Motto]]: "---" (---)<br></font></td></tr>
<tr><td align="center" colspan=2>[[Image:Lokasi Kutha Mojokerto.jpg]]</td></tr>
<tr><td>Dina Dadi:</td><td> --- </td></tr>
<tr><td>[[Walikutha]]:</td><td> --- </td></tr>
<tr><td>Wakil Walikutha:</td><td> --- </td></tr>
<tr><td>Jembar<br>&nbsp;- Total: <br></td><td> <br> 16,46 km² <br></td></tr>
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 2 Kecamatan <br></td></tr>
<tr><td>[[Pedhunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- --- <br> +/- --- jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kejawen]], [[Islam]], [[Protestan]], [[Katolik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Jawa]] lan [[Basa Indonesia]]</td></tr>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kutha Majakaerta''' iku salah siji kutha ing [[Jawa Timur]], jembar wilayah kutha iki ± 16,46 km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
 
== Pemerentahan ==
Kutha Majakerta ketata saking 2 [[kecamatan]], --- [[desa]] lan --- [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Majakerta yaiku:
*[[Kecamatan Magersari, Majakerta|Kecamatan Magersari]]
*[[Kecamatan Prajurit Kulon, Majakerta|Kecamatan Prajurit Kulon]]
 
== Ekonomi & Sosial ==
 
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[Daftar Daerah Tingkat II]]
*[[Kabupaten Majakerta]]
 
==Pranala Jaba==
{{stub}}
*[http://www.mojokerto.go.id Situs Web Resmi]
-------
 
''bali menyang:''
 
[[Kabupaten Majakerta]] ; [[Jawa Wetan]]
{{Rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Timur]]
 
[[Category:KabupatenDaftar MajakertaDaerah Tingkat II]] [[Category:Jawa Timur]]
8.964

besutan