Dananjaya: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
'''Dananjaya''' iku adhin\u00e9adhiné Prabu Yudhistira, raja jin ing negara (alas) Mretani. Dananjaya manggon ing kesatrian Madukara. Beberangan kalawan kangmas\u00e9kangmasé, Dananjaya nduw\u00e9nduwé pusaka jala sutra awujud [[emas]].
 
Dananjaya iku banjur kalah d\u00e9ningdéning [[Arjuna]] ing lakon Babad Alas Mretani. Wiwit prastawa kuwi, Dananjaya manjing ing ragan\u00e9ragané Arjuna lan jeneng Dananjaya dadi salah sawijining dasanama Arjuna lan uga marisi kesatrian Madukara.
 
[[kategori:Paraga wayang]]
78.624

besutan