Mbabane: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: ro:Mbabane
c (bot Menambah: af:Mbabane)
c (bot Menambah: ro:Mbabane)
[[pms:Mbabane]]
[[pt:Mbabane]]
[[ro:Mbabane]]
[[ru:Мбабане]]
[[simple:Mbabane]]
5.051

besutan