Alkohol: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:Alkul
c (bot Menambah: an:Alcol)
c (bot Menambah: qu:Alkul)
[[pl:Alkohole]]
[[pt:Álcool]]
[[qu:Alkul]]
[[ro:Alcooli]]
[[ru:Спирты]]
17.355

besutan