Pisuhan: Béda antara owahan

320 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
 
c
 
Kadhosipón takséh wonten sanèsipón. Monggo, dhipón njangkepi. Hanangéng, syaratipón pisuhan meniko kedhah mligi kanggé misóh.
 
 
===Pisuhan Khas Jawa Timuran===
Menawi priyantun Jawa Timur, utaminipun saking wetanipun kali Brantas ing Kertosono, pisuhanipun luwih kasar ketimbang pisuhanipun priyantun saking budhaya Mataraman. Contonipun, samenika:
 
Taek
 
Jancuk
 
Nggatheli
 
Bedhes
 
Jancik
 
Ing Pucuk Wetan pisuhan paling lazim samenika 'Celeng'