Alkohol: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:Alkoholi
c (bot Menambah: qu:Alkul)
c (bot Menambah: sh:Alkoholi)
[[ru:Спирты]]
[[scn:Alcool]]
[[sh:Alkoholi]]
[[simple:Alcohol]]
[[sk:Alkohol (hydroxyderivát)]]
25.160

besutan