Cingkarabala: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
Bot: Orphan page, add template
c
c (Bot: Orphan page, add template)
{{Orphan|date=Desember 2008}}
'''Cingkarabala''' iku sebutan kanggo raseksa kembar ''Upatabala'' lan ''Balaupata''. Buta loro iki sing jaga gapura [[Suralaya]] sing asring kasebut ''Sela Matangkeb''. Upatabala lan Balaupata diwènèhi kawenangan nolak utawa nrima sapa waé sing arep mlebu wewengkon Suralaya.
 
2.979

besutan