Dhadhungawuk: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
Bot: Orphan page, add template
(a)
 
c (Bot: Orphan page, add template)
{{Orphan|date=Desember 2008}}
'''Dhadhungawuk''' iku salah sawijining prejurit Batari Durga ing alas Krendhayana. Tugasé angon kebo (Andhanu) cacah 40. Kebo-kebo iki kulité ireng, sikil putih (pancal panggung).
 
2.979

besutan