Cingkarabala: Béda antara owahan

29 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang
c (Bot: Orphan page, add template)
c (Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang)
'''Cingkarabala''' iku sebutan kanggo raseksa kembar ''Upatabala'' lan ''Balaupata''. Buta loro iki sing jaga gapura [[Suralaya]] sing asring kasebut ''Sela Matangkeb''. Upatabala lan Balaupata diwènèhi kawenangan nolak utawa nrima sapa waé sing arep mlebu wewengkon Suralaya.
 
Cingkarabala iki putra raja jin Prabu [[Patanam]] ing Dahulagiri.
 
[[kategori:paraga wayang]]
2.979

besutan