Dananjaya: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang
c (Bot: Orphan page, add template)
c (Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang)
 
Dananjaya iku banjur kalah déning [[Arjuna]] ing lakon Babad Alas Mretani. Wiwit prastawa kuwi, Dananjaya manjing ing ragané Arjuna lan jeneng Dananjaya dadi salah sawijining dasanama Arjuna lan uga marisi kesatrian Madukara.
 
[[kategori:Paraga wayang]]
2.979

besutan