Dhadhungawuk: Béda antara owahan

29 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c
Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang
c (Bot: Orphan page, add template)
c (Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang)
'''Dhadhungawuk''' iku salah sawijining prejurit Batari Durga ing alas Krendhayana. Tugasé angon kebo (Andhanu) cacah 40. Kebo-kebo iki kulité ireng, sikil putih (pancal panggung).
 
[[Kebo]]-kebo kuwi naté disilih [[Pandhawa]] kanggo lamarané [[Arjuna]] marang [[Sumbadra]].
 
[[kategori:Paraga wayang]]
2.979

besutan