Dhadhungawuk: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 184288 déning PancenaBot (Dhiskusi)
c (Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang)
(←Mbatalaké revisi 184288 déning PancenaBot (Dhiskusi))
'''Dhadhungawuk''' iku salah sawijining prejurit Batari Durga ing alas Krendhayana. Tugasé angon kebo (Andhanu) cacah 40. Kebo-kebo iki kulité ireng, sikil putih (pancal panggung).
 
[[Kebo]]-kebo kuwi naté disilih [[Pandhawa]] kanggo lamarané [[Arjuna]] marang [[Sumbadra]].
 
[[kategori:Paraga wayang]]
3.255

besutan