Dananjaya: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
←Mbatalaké revisi 184287 déning PancenaBot (Dhiskusi)
c (Robot: Removing from Kategori:Paraga wayang)
(←Mbatalaké revisi 184287 déning PancenaBot (Dhiskusi))
 
Dananjaya iku banjur kalah déning [[Arjuna]] ing lakon Babad Alas Mretani. Wiwit prastawa kuwi, Dananjaya manjing ing ragané Arjuna lan jeneng Dananjaya dadi salah sawijining dasanama Arjuna lan uga marisi kesatrian Madukara.
 
[[kategori:Paraga wayang]]
3.255

besutan