Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Gambiran, Banyuwangi dipun-alihaken menyang Gambiran, Banyuwangi: sragam
 
c (Kecamatan Gambiran, Banyuwangi dipun-alihaken menyang Gambiran, Banyuwangi: sragam)
78.625

besutan