Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
c
(+)
*[[Banyuanyar, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Banyuanyar]] sing nduwé kode pos 57137
*[[Sumber, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Sumber]] sing nduwé kode pos 57138
*[[Manahan, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Manahan]] sing nduwé kodhe pos 57139
*[[Mangkubumèn, Banjarsari, Surakarta|Kelurahan Mangkubumèn]] sing nduwé kode pos 57139
 
==Pranala jaba==
 
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
 
*''Bali menyang: [[Kutha Surakarta]]
 
[[Category:Surakarta]]
78.625

besutan