Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

75 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Galur''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupaten Kulonpraga]
 
{{Kabupaten Kulonpraga}}
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Galur}}
{{Kabupaten Kulonpraga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
{{rintisan}}
 
---------
78.624

besutan