Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Lendah''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
Kecamatan Lendah kapérang dados 6 dhésa utawi kelurahan inggih punika:
*[[Bumireja , Lendah, Kulonpraga|Bumireja]]
*[[Wahyuharja ,Kecamatan Lendah, Kulonpraga|Wahyuharja]]
*[[Jatireja , Lendah, Kulonpraga|Jatireja]]
*[[Sidareja , Lendah, Kulonpraga|Sidareja]]
*[[Gulureja , Lendah, Kulonpraga|Gulureja]]
*[[Ngenthakreja , Lendah, Kulonpraga|Ngenthakreja]]
 
 
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupaten Kulonpraga]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Lendah}}
{{Kabupaten Kulonpraga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
{{rintisan}}
 
---------
78.624

besutan