Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(interwiki: + fr:Gunung Kidul)
* [http://www.pesonagunungkidul.com/ Situs alam Gunung Kidul - Aris Guntara]
 
{{Rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
 
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
{{Indo-geo-stub}}
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
78.624

besutan