Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

106 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Nglipar''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
==Pranala jaba==
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Nglipar}}
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
{{rintisan}}
 
---------
 
[[Category:Kabupaten Gunung Kidul]]
 
[[id:Nglipar, Gunung Kidul]]
78.624

besutan