Arianna Teoh Lai Poh: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
 
(+)
'''Arianna Teoh Lai Poh''' iku pamenang pamilihan Ratu Cantik [[Malaysia]] ing taun [[1997]]. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa [[basa Melayu]], [[basa Inggris]] lan [[basa Mandharin]].
 
==Delengen uga==
* [[Miss Malaysia]]
 
{{stub}}
78.624

besutan