Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
c (Sulawesi Kidul-Wétan dipun-alihaken menyang Sulawesi Kidul-wétan: pasang aksara)
(typo)
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''Provinsi Sulawesi Kidul-Wétanwétan'''<br />Provinsi Sulawesi Tenggara</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
| align="center" width="140" | [[Gambar:South East Sulawesi coa.png|100px|Lambang Sulawesi Kidul-Wétan]]
|-
| align="center" width="140" | <small>'''Lambang Sulawesi Kidul-Wétanwétan'''</small>
|}
|-
|}
 
'''Provinsi Sulawesi Kidul-Wétanwétan''' ([[basa Indonésia]]: '''Provinsi Sulawesi Tenggara'''), iku katata jroning 10 kabupatèn lan 2 kutha. [[Ibukutha]]né yaiku [[Kutha Kendari]].
 
== Daerah Tingkat II ==
# [[Kabupatèn Wakatobi]]
# [[Kutha Bau-Bau]]
# [[Kutha KendariKendhari]]
 
== Uga Pirsani ==
{{Stub}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul-Wétanwétan]]
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
[[Kategori:Geografi Indonesia]]
78.624

besutan