Sesajèn: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Sesajen dipun-alihaken menyang Sesajèn: pasang aksara)
c
'''SesajenSesajèn''' iku salah sijining tradisi spiritual sing wujude nyediaake parsembahan utawa barang sesajen kanggo [[Tuhan]] utawa kanggo kakuatan [[supranatural]] liya sing dipercaya, sing tujuane kanggo ngungkapake rasa syukur utawa kanggo ngindarake murka.<br>
Makna tradisi sesajen iku mirip tradisi kurban, dadi nduwe tujuan utama sing sifate vertikal (Tuhan) lan uga uga horisontal (barang sesajen sing dibagiake).