Imagiri, Bantul: Béda antara owahan

104 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: en:Imogiri, fr:Imogiri)
(typo)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Imagiri''' (panulisan jroning [[Basa Indonesia]]: Imogiri), iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupaten]] Bantul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
* [http://www.bantulkab.go.id/ Situs resmi Kabupaten Bantul]
 
{{rintisankecamatan-stub}}
{{Kecamatan Imagiri}}
{{Kabupaten Bantul}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Category:Kabupaten Bantul]]
78.625

besutan