Kutha Cimahi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
typo
(typo)
<tr><td>Kecamatan<br>&nbsp;- Cacahe: <br></td><td> <br> 3 Kecamatan<br></td></tr>
<tr><td>[[Pedhunung]] <br>&nbsp;- Total: <br>&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br> +/- 483.000 (2003) <br> +/- 9.70 jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong SundaSundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]], [[Hindu]] lan [[Buddha]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa SundaSundha]] lan [[BahasaBasa Indonesia]]</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Cimahi''' iku salahsiji kutha ing provinsi [[Jawa BaratKulon]]. LuasJembar wilayah kutha iki ± 48,42 km² utawa --- hektar.
 
== Geografis ==
78.624

besutan