Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

50 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
+cit pangumuman wikimedia
(15.000 artikel)
(+cit pangumuman wikimedia)
Kaca '''Wara-wara''' iki mratélaké prastawa-prastawa wigati ing [[Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|Wikipedia basa Jawa]].
==Pangumuman Wikimedia==
{{Pangumuman Wikimedia}}
 
==Milis Wiki_jv==
78.625

besutan