Kutha Cimahi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Cimahi kutha dipun-alihaken menyang Kutha Cimahi
c (bot Menambah: en, id, nl, no, pl)
c (Cimahi kutha dipun-alihaken menyang Kutha Cimahi)
8.964

besutan