Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

77 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
→‎Pranala jaba: +situs kab
(+)
(→‎Pranala jaba: +situs kab)
 
==Pranala jaba==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
 
{{kecamatan-stub}}
78.624

besutan