Kutha Jayapura: Béda antara owahan

23 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+situs web
c (bot Menambah: pt:Jayapura)
(+situs web)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha nenging [[Indonésia]] lan uga [[ibukutha]] provinsi [[Papua]]. Jembar wilayah kutha yaiku 9,4 km².
 
== Geografis ==
== Pranala Jaba ==
 
* [http://www.---jayapurakota.go.id/ Situs Web Resmi (durungPemerintah adaKutha Jayapura)]
 
'''''Bali menyang:''''' [[Papua]]
78.624

besutan